Samenwerkingsverband Passend Onderwijs

 

Nieuwe website van het samenwerkingsverband, waar de school van uw kind onder valt, online!

Met trots en plezier laten we u weten dat de vernieuwde website van het samenwerkingsverband primair onderwijs voor de provincie Groningen en de Drentse gemeente Noordenveld, SWV PO 20.01 online is. Ook de school waar uw zoon of dochter naar toe gaat maakt deel uit van dit samenwerkingsverband. De komende weken wordt er hard gewerkt en vult de website zich gestaag met relevante & actuele onderwerpen. De eerste wijzigingen zijn al zichtbaar op www.po2001.passendonderwijsgroningen.nl.

Binnen ons samenwerkingsverband zijn regulier en speciaal onderwijs bestuurlijk samengebracht en werken aangesloten schoolbesturen intensief samen. Waar nodig in samenwerking met bijvoorbeeld gemeente en lokaal jeugdbeleid. U vindt op de website van ons samenwerkingsverband heel veel informatie over de verschillende aspecten van passend onderwijs, de zorgplicht die de scholen hebben en we houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een speciaal deel is gericht op u, de ouders & verzorgers van onze leerlingen. Doordat de school zorgplicht heeft is het voor u een stuk eenvoudiger. De kansen op de beste ontwikkeling voor ieder kind zijn nog uitgebreider. Voor kinderen die aanvullende ondersteuning nodig hebben, en óók voor kinderen die zonder aanvullende ondersteuning onderwijs volgen. Wat passend onderwijs voor u als ouder betekent, leest u op de website van ons samenwerkingsverband www.po2001.passendonderwijs.nl. Nog meer informatie & verdieping vindt u bij de andere onderwerpen op de website. Wij nodigen u van harte uit om de diverse thema’s en onderwerpen op de website te lezen.

Passend onderwijs, altijd samen met u, de ouders & verzorgers van onze leerlingen. Samen met u kijken we wat uw kind nodig heeft om passend en veilig te leren. Heeft u een vraag of mist u iets? Mail gerust naar het centraal informatiepunt (CI) info@cigroningen.nl. Bellen kan ook op telefoonnummer 050-520 9120, Alma Lukkien en Hillie Landman staan u graag te woord op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur. Uw vraag wordt natuurlijk beantwoord en vraag & het antwoord worden verwerkt in nieuwe informatie. Zo bouwen we samen met u aan een digitale vindplaats voor passend onderwijs binnen samenwerkingsverband PO 20.01.

Veel leesplezier namens samenwerkingsverband PO 20.01,

Uw schoolbestuur.Oudere berichten staan in het nieuwsoverzicht.

Agenda

16 oktober 2021

Herfstvakantie van 16 t/m 24 oktober 2021

27 oktober 2021

Alle leerlingen zijn 27 oktober vanaf 12:00 uur vrij i.v.m. een margemiddag.

25 december 2021

Kerstvakantie van 25 december t/m 9 januari 

Bekijk de volledige agenda

Laatste nieuws

 Wijkwebsite Vinkhuizen - Help kinderen OBS De Sterrensteen de E-waste Race te winnen

lees verder

Schoolgids 2021-2022 is geplaatst.

De schoolgids kun je ook hier vinden. 

Onder het kopje: handig om te weten staan. ook het vakantierooster en de margedagen al. 

lees verder