De Sterrensteen wint 'Gezond Scoren'!

O.B.S De Sterrensteen wint “Gezond Scoren”

Van de 56 scholen waren wij een van de drie scholen die mee mochten doen aan de finale van Gezond Scoren. En wij hebben gewonnen!  Ons sterke team bestond uit: Fleur, Tim, Mirijam (ouder) en Matthijs (ouder). Er waren verschillende vragen: leerling vragen (alleen voor leerlingen), ouder vragen (alleen voor ouders), team vragen (voor het hele team) en vragen voor iemand uit het publiek. Er waren drie teams: team rood, team groen, en wij waren team blauw. De vragen gingen over dingen die je tijdens de lessen van gezond scoren hebt geleerd. Denk daarbij aan ontbijt, groente en fruit, bewegen, water drinken, geluk en slapen. Na de eerste ronde viel er een team af, dat was team groen, dus wij mochten met team rood naar de finale. We wonnen de finale met 3-0!  Daarna gingen we met onze school, Groby en Tom van de Looij op de foto. Deze foto ziet u hieronder.  Daarna werd Fleur nog geïnterviewd door FC Groningen tv.

Wij hebben een schoolplein 14 gewonnen. Dat houdt in dat we ons eigen schoolplein zelf mogen inrichten, door de tegels te laten verven. Hierdoor hopen we dat alle kinderen nog meer plezier hebben tijdens het buitenspelen. Het plein wordt waarschijnlijk in april aangelegd. Hiervoor gaan we met verschillende groepen bezig met een mooi ontwerp.

Gr Sydney en FleurOudere berichten staan in het nieuwsoverzicht.

Agenda

10 oktober 2020

Herfstvakantie van 10-10-2020 t/m 18-10-2020

12 november 2020

Margedag voor alle groepen

19 december 2020

Kerstvakantie van 19-12-2020 t/m 03-01-2021

Bekijk de volledige agenda

Laatste nieuws

In het geval er geen invaller beschikbaar is, kan het zijn dat de groep in Microsoft Teams gaat werken. 
Mocht dit het geval zijn, hoort u dit via mijnschool. De handleiding vind je hier 

lees verder

Welkom terug na een lange zomerperiode. Wij zien ernaar uit iedere leerling weer gezond en wel te ontmoeten! Ook na de vakantie blijven de leerlingen binnenkomen zoals ze de laatste weken gewend waren.
Meer info: brief ouders nieuwe schooljaar

lees verder