De Sterrensteen wint 'Gezond Scoren'!

O.B.S De Sterrensteen wint “Gezond Scoren”

Van de 56 scholen waren wij een van de drie scholen die mee mochten doen aan de finale van Gezond Scoren. En wij hebben gewonnen!  Ons sterke team bestond uit: Fleur, Tim, Mirijam (ouder) en Matthijs (ouder). Er waren verschillende vragen: leerling vragen (alleen voor leerlingen), ouder vragen (alleen voor ouders), team vragen (voor het hele team) en vragen voor iemand uit het publiek. Er waren drie teams: team rood, team groen, en wij waren team blauw. De vragen gingen over dingen die je tijdens de lessen van gezond scoren hebt geleerd. Denk daarbij aan ontbijt, groente en fruit, bewegen, water drinken, geluk en slapen. Na de eerste ronde viel er een team af, dat was team groen, dus wij mochten met team rood naar de finale. We wonnen de finale met 3-0!  Daarna gingen we met onze school, Groby en Tom van de Looij op de foto. Deze foto ziet u hieronder.  Daarna werd Fleur nog geïnterviewd door FC Groningen tv.

Wij hebben een schoolplein 14 gewonnen. Dat houdt in dat we ons eigen schoolplein zelf mogen inrichten, door de tegels te laten verven. Hierdoor hopen we dat alle kinderen nog meer plezier hebben tijdens het buitenspelen. Het plein wordt waarschijnlijk in april aangelegd. Hiervoor gaan we met verschillende groepen bezig met een mooi ontwerp.

Gr Sydney en FleurOudere berichten staan in het nieuwsoverzicht.

Agenda

27 mei 2019

Schoolkamp van groep 8 is van 27 t/m 29 mei

30 mei 2019

Hemelvaart 

10 juni 2019

Tweede Pinksterdag, de leerlingen zijn vrij. 

Bekijk de volledige agenda

Laatste nieuws

De Sterrensteen wint geld voor nieuw schoolplein met 'Gezond Scoren'! 

lees verder

Beste ouders/verzorgers,
 
Afgelopen week heeft u de mogelijkheid gehad om de tevredenheid enquête over onze school in te vullen. Wij zijn blij met de grote respons,  op dit moment hebben we al 119 formulieren retour.
Morgen, donderdag 22 november, is de laatste dag dat de enquêtes ingeleverd kunnen worden. Wij verwachten in januari 2019 de uitkomsten met u te kunnen delen.
 
Met vriendelijke groeten,
mede namens het team,
 
Monique Inja
lees verder